Najnovšie recenzie zo sekcie Sódobary
- Nezabere vela miesta
- Lahko sa používa
- Funguje bez elektriny
pripravim si sodu podla vlastneho gusta jednoducho a rychlo. ruzova flasa zjednodusuje jej montaz
Pri streamovaní voda strieka dookola.
Spokojna som
- Zatiaľ ho testujem
Prišiel pokazený. Balenie dotrhane.Reklamaciu zamietli. Po reklamácii mi vrátili totalne dotrhanej krabici. Nefunguje.
- Nasýtenie podľa potreby
- pekny minimalisticky dizajn
- dobre davkovanie a sila perlivosti
- Nemusim už kupovať fľaše s minerálkou
Kvalitný výrobok.
So sodastreamom mám dobré skúsenosti a som s ním spokojná. Odporúčam ho každému.
- moj prvy sodastream
- Lahka instalacia a nasledna manipulacia
- Dobra cena
- Vratane 2 skl. flias a 1 plastovej
Sodastream funguje ako ma. Bombicka sa lahko instaluje, zacvakava, netreba nic srobovat, to iste sa tyka plniacej flase. Riesenie s vyklopnou nadobou na flasu pripomina kokteilovy sejker, dobre ukaze v interieri (konecne spotrebic, z ktoreho sa netahaju kable a nepotrebuje wifi). Velke plus su 2 sklenene litrove flase a jedna litrova plastova. Taketo balenie predava maloktory eshop. Cize spokojnost na 5 hviezdiciek aj s eshopom, aj s produktom.
Použivam každý deň je to super vec nemusím vlačit fľaše z vodov .
- funguje :-)
Výborný,doma mám taký istý a som nadmieru spokojný,tak som poradil aj do práce tento produkt.
Ja by som tento produkt určite odporúčil.
Kvalita výrobku je výborná.
- Neskrutkuje sa (fľaša)
- Páčka
- Celkom dobré balenie (fľaše a sirup navyše)
Bombička sa tiež neskrutkuje. A keďže máme aj starší sodastream, budeme si musieť dávať pozor pri výmene bombičky. Fľaše nepasujú aj zo staršieho sodastreamu (ale ozaj staršieho).
Snáď vydrží dlhšie ako sodastream Gaia, ktorý sme mali jeden deň a čakali sme skoro 30 dní (reklamácia), aby nám vrátili peniaze, lebo bol vadný výrobok. Ale následne sme kúpili tento a uvidíme. Zatiaľ funguje. Je dizajnovo pekný. Pekná čierna farba. Sóda je v poriadku.
- Vždy čerstvá perlivá voda. Možnosť regulovania perlivosti. Krásny dizajn. Jednoznačne odporúčam, maximálna spokojnosť.
- Zatiaľ nič.
- kvalita
- Výhoda rýchleho bublinkoveho nápoja odporúčam...hlavne môj manžel je spokojný teraz si konečne vychutná svoj nápoj podľa seba
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »