Najnovšie recenzie zo sekcie Sódobary
Dobrá cena.
- Sklenená fľaša
- Ľahká a pohodlná manipulácia
- Tichsi
- Predpokladám dlhšiu odolnosť voči zaneseniu flase tým že je to sklo
- Trochu vyššia
Zatiaľ spokojnosť, mal som pred tým klasický už asi 8 ročný SodaStream a v porovnaní je sklenená fľaša výhodou. Pohodlne sa so strojom manipuluje a perlivost sódy po treťom zachrcani ventilu je úplne dostačujúca. Komu by nestačilo, bez problémov odvznusni a znova natlakuje a sóda bude Max nasýtenia.
Myslím že oproti plastovej fľaši táto sklenená vydrží omnoho dlhšie, čo sa týka zanesenia. Ak sa teda nerozbije. Čo sa týka vytekania vody po nasýtenia, nič takého sa mi nedialo. Keď chvíľku počkáte po nasýteni, vypustite vzduch a nie okamžite otvoríte, nič nekvapka ani netečie
- prislusenstvo v cene k tovaru
Maju dobrých odborníkov,Hlavne Peter Odráška
- Ľahka manipulacia
- Nema
Skvele funguje
Sóda je dobrá. Ale nemám ešte odskúšané ako dlho vydrží zásobník CO2.
- Vše v jednom
- Funguje ako má maximalna spokojnost
- výborná kvalita, pekný vzhľad, naplnil moje očakávania, jednoduchá obsluha
žiadna nevýhoda, vrelo odporúčam
- Jednoduché, rýchle a kvalitné
Používame denne už niekoľko týždňov, sme spokojní.
Sodastream používame denne už niekoľko týždňov, sme spokojní.
oproti tomu co som vlastnila ,je tu velka vyhoda urobit sodu vzdy rovnako
- dizajn
- jednoduché vkladanie fľaše
- komplet lacný plast
- napriek cene za dizajn to vyzerá ako kolotočová hračka
- nadsadená kapacity bombičky - v reále neurobíte viac ako 20 fliaš skutočne nasýtenej vody
Sodastream vraj vydrží a je kvalitný. Uvidíme. Na prvý pohľad vyzerá dobre, na prvý dotyk pôsobí lacno a nekvalitne. Obsluha je jednoduchá, hoci tlačidlo na sýtenie vody pôsobí chatrným dojmom. Osobne by som takejto plastovej hračke tipoval schodnú predajnú cenu okolo 19,90 eur.
- šraubovanie fľaše
- Celkom dobrý už mám 2 kusy.
kúpila som produkt na základe reklamy, po dvoch dňoch používania som ho objednala aj dcére. Konečne sa nezaťažujem skladovaním fliaš, doporučujem
- ľahká manipulácia, pekný dizajn
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »