Najnovšie recenzie zo sekcie Sódobary
Výborný chladivý nápoj hneď a ušetrím čas a peniaze za plastové z obchodu, spravím si nápoj aký len chcem.
Ďakujeme vám.
- Výhodná cena,balenie obsahuje bombičku,tri fľaše a sirup
- Zatiaľ žiadne
Som spokojná, odporúčam
- Nemusim kupivat minetalku
- cena je ok
- Jednoducha obsluha
- Vyrobite si napoj podla predstav
- Ziadne tahanie z a do obchodu flias
- Nevyzaduje el. Energiu
- Ziadne srubovanie, iba zacvaknete flasu
- Do par sekund mate bublinkovu vodu
- Treba chodit menit bombicky ale na zaklade toho to funguje
- Je to z plastu, hadam to neovplyvní životnosť
Ziadne srubovanie, len jednoducho zalozite flasu a naperlite kolko potrebujete. Potom len podla potteby pridate sirup pre ochutenie a o pitny rezim mate poatarane.
Moderny pristroj, setri cas a peniaze. Nemusim skladovat prazdne vratne flase z napojov, mat starost s ich vratenim do obchodu. Odporucam kazdemu, kto chce byt slobodnejsi pri nakupovani a nema priestor na skladovanie mnozstva flias s napojmi. Ak chcem mat ochutenu perlivu vodu, pouzijem sirupy, ktore boli v MegaPacku alebo akykolvek podla svojej chuti, hoci aj domaci bylinkovy. Doprava bola zadarmo, expresne dorucenie a MegaPack v zlave. Ponuka ma potesila, som maximalne spokojna, setrim svoj cas, peniaze a tiez nasu planetu. Dakujem
Neuveritelne jednoducha priprava sody
Presne splnil ocakavania
Cena, výkon super, zatiaľ spokojnosť...
Maximálna spokojnosť. Splnil účel.
Som veľmi spokojný z tovarem a odporúčam vám
- Kvalita a cena
- koniec plastovym flasiam
- chutna voda
Velmi pekny dizajn
- nemusim už nosiť fľašky s mineralkou a deti si urobia aj same doma bublinkovu vodu
- krajší tvar ako sifónova fľaša za komunizmu inak nič
- podobne ako soda stream, natlakovat ani chladenú vodu z chladničky nevie. Na 3 x stláčam po minute s odstupom, lebo všetko ide netesnosťou von ( rovnako ako 2 soda stream pred ním) . Výsledkom je aj tak niečo medzi neperlivou a jemne perlivou vodou. Netesnosti nedovolia natlakovanie ako mávali komunistické sifóny, dokonca fľaša je rukou po natlakovaní stlačiteľná. Ochranný ventil to ani nepotrebuje.
- Predtým som mal Česku sódu a ta bola dobrá, ale už som nevedel kde nahrádzať Co2 bombičky a tesnenia po rokoch sa ťažko zháňali.
nekvalitný výrobok je pre netesnosti unikanim CO2 už na jedno stlačenie.
Žiadne pet fľaše ...
Funguje zatial ako ma.
S produktom som spokojný.
- proste TOPKA
Je to sodastream , značka overená rokmi , aj ked sa výrobok a hlavne tesnenia opotrebuvavajú, ale nič lepsie nepoznám
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »